Home » » KENDİ SİTENİZİ (BLOĞUNUZU) KENDİNİZ AÇIN!

KENDİ SİTENİZİ (BLOĞUNUZU) KENDİNİZ AÇIN!

KENDİ SİTENİZİ (BLOĞUNUZU) KENDİNİZ AÇIN!

Bir kere com, net, org ile biten siteleri aklınızdan çıkarın. Çünkü onlar ücretli alan adlarıdır. Senelik ücretleri yanılmıyorsam 100 – 500 TL arasında değişmektedir. Ve bir senelik ücreti peşin yatırmazsanız, o hesabı açtırmazlar….

Onun için bir ücretsiz alan adı olan yerlere bakacağız. Blogcu, tr.gg. , wordpress, blogspot benim bildiğim ücretsiz alan adlarıdır. Başka var mıdır, vardır, benim bildiğim bunlar. Bunlardan birini seçeceksiniz yani. Ücret ödememek için.

Blogcu, en dandik yerdir, kafanıza göre site önyüzü yapmanıza bile imkan tanımamakta, sık sık arızaya geçmekte, ve trojen reklamlarla işin içine etmektedir. Tavsiye etmiyorum.

Tr.gg. daha yeni yeni yer edinmeye çalışmakta, ve alt yapısı sağlam olmayan bir alan adıdır. Trojen reklam sorunu onda da vardır. Tavsiye etmiyorum.

Wordpress iyidir, hoştur, yalnız dili İngilizcedir. Zor yani. Onu da geçin.

Ben size Blogger ( Blogspot) tavsiye ediyorum. Google’ nin ürünüdür. Çok sağlam bir alt yapısı vardır. Reklam sorunu yoktur. Çok temiz bir blog görünümü verir, ve kullanımı çok kolaydır.

Bu yazıyı okuduğunuz yer bir blogspot blogdur. En üstte ANA SAYFA butonuna tıklarsanız örnek bir blogspot blog (site) görmüş olacaksınız…

Blogspot (Blogger) Blog nasıl açılır, aşağıda resimlerle anlattık. Resimlerin üzerlerine tıkladığınızda resimler büyüyecektir, üzerinde yazılanları okuyabilmeniz açısından. Açıklamalar resimlerin üzerine yazılmıştır.

Siteniz olacak ve kendi kendinize yapacaksınız. Çok kolay. Hadi bakalım, kolay gelsin ….

ATLAS…





























Bu link ile bize ulaşabilirsiniz :



Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Copyright © 2011. ATLAS . All Rights Reserved
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Modify by Creating Website. Inpire by Darkmatter Rockettheme Proudly powered by Blogger