Home » , , , , » ATLASÇA

ATLASÇA

Çok dolmuşum arkadaş, çok…


Sorun 10 yaşındaki çocuğun kapanması değil, asıl sorun; 10 yaşında ki çocuğu gördüğünde uçkuru kalkan şerefsizlerdir. Eğer sen; çıkardığın her yasa ve verdiğin her kararla erkeklerin sapıkça düşünmesi için elinden geleni yapıyorsan, aile yapısı için açtığın bölüm eşime en yakın arkadaşımı önerdim ama kabul etmedi diye açıklama yapabiliyorsa, din adı altında binlerce müslümanı öldürebiliyorlarsa ve buna cihat denebiliyorsa. Öldürdükleri kişilerin eşlerini ve kızlarını kaçırıp kendilerine helalmiş gibi gösteriliyorsa insanların başını örtmüyorsunuz, beynini örtüyorsunuz. 

Türkmenler sınırda beklerken, işid tarafından öldürülmesine göz yumarken diğer yandan binlerce Suriyeli arabı koşulsuz ülkeye almak şerefsizliktir. Türkiye'de ortaokul, lise, üniversite okuyup yüksek lisans yapan Boşnaklar, senden güzel Türkçe konuşuyor. Halen TC kimlik numarası yok. Halen kimliği yok. Cebinde oturma izniyle geziyor, belirli aralıklarla Bosna'ya gidip gelmesi gerekiyor. Boşnaklar vatandaşlığa kabul edilmezken, Türkmenler sınırdan alınmazken Araplara kimlik verilmesi, maaş verilmesi, belirli haklar verilmesi vatana ihanettir. Şerefsizliğin önde gidenidir.

İşçi ölümleri oluyor güzel ülkemizde. Artık öyle bir yere geldi ki; insanların ölümüyle ilgili araştırma yapılıp şartların düzeltilmesi, aileye taziye, iş yerinde olayla ilgili çalışanlarla konuşup görüşünün alınması lazımken ölenlerin hepsi için 4x4 lük cenaze düzenlenecektir, peşine ağlamayın, feryat etmeyin, onlar cennete gidecekler v.s diyip üstlerine vazife olmayan sözler söyleyebiliyor, din tüccarlığı yapıyorlar. Nerdeyse her ölüme allahın takdiri diyip olabilir şeklinde açıklama yapıp herkes sıyrılıyor içinden. Neden hep işçiler ölüyor..

Başörtüsüne karşıyım; çocuk ölümlerine karşıyım, çocuk cinayetlerine karşıyım, çocuk tecavüzüne karşıyım, çocuk gelinlere karşıyım, töre cinayetlerine karşıyım, yapılan her şeyde sanki kadınlar haksızmış gibi gösterilmesine karşıyım; hepsinden öte bunun din adı altında yapılmasına karşıyım.

Hepsinden öte bunların olması için kızların kapanması gerektiğine de karşıyım. Çünkü her şeyde kadın tahrik etmiştir, suçludur, v.b şekilde görüp aşağılarsan erkeğin götü başı ayrı oynar. Senin amacın götü başı oynayanı düzeltmek olmalıdır be orospu çocuğu

Çok dolmuşum arkadaş, çok…

atlas




Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Copyright © 2011. ATLAS . All Rights Reserved
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Modify by Creating Website. Inpire by Darkmatter Rockettheme Proudly powered by Blogger