Home » , , , » 21 ARALIKTA KIYAMET KOPABİLİR!

21 ARALIKTA KIYAMET KOPABİLİR!

CERN ‘DEN TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA

Uzun süredir gündemdeki yerini koruyan 21 Aralık'ta kıyametin kopacağı yönünde tartışmalar CERN'in yaptığı açıklama ile korkunç boyutlara ulaştı.

Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi kapsamlı araştırmasını 17- 21 Aralık tarihi arasında yapacağınu açıkladı ve yetkilileri uyardı.

“CERN deneyinde bir aksaklık çıkması durumunda kıyamet kopabilir”

Maya Takvimi’ efsanesine göre 21 Aralık dünyanın son günü. Tabii buna inanan sayı az. Ancak CERN, ünlü çarpışma deneyini aynı gün yapacağını açıklayınca ürpertinin boyutları büyüdü.

DENEY TAM O GÜN YAPILACAK

Maya takvimine göre 21 Aralık’ta dünya üzerindeki yaşamın sona ereceğini düşünen birçok insan var.

Bilimsel olarak bu düşüncenin gerçekleşme ihtimali olmasa da Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) yapılacak en kapsamlı araştırmasını 17 Aralık-21 Aralık 2012 tarihleri arasında yapacağını açıkladı.

Komplo teorisyenleri arasında büyük bir tartışma yaratan bu araştırmada, CERN’de bilim adamları Büyük Hadron Çarpıştırıcısı ile tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs maddesinin çok daha üzerinde bir voltaj değeriyle deneye sokacak.

Büyük Hadron Çarpıştırıcısı, bu uzun ve yoğun sürecin ardından 2014’e kadar kullanımdışı kalacak. Komplo teorisyenleri, CERN deneyinde bir aksaklık çıkması durumunda kıyametin geleceğini öne sürerek yetkilileri uyardı.
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Copyright © 2011. ATLAS . All Rights Reserved
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Modify by Creating Website. Inpire by Darkmatter Rockettheme Proudly powered by Blogger