Home » , , » BİR ŞEYİN " VAR OLDUĞUNUN İSPATLANMASI" İÇİN KANIT GEREKLİDİR!

BİR ŞEYİN " VAR OLDUĞUNUN İSPATLANMASI" İÇİN KANIT GEREKLİDİR!



BİR ŞEYİN " VAR OLDUĞUNUN İSPATLANMASI" İÇİN KANIT GEREKLİDİR!

Bir arkadaşının yanınıza gelse, yanında da beş kişi olsa, o beş kişi de arkadaşınız olsa, yani hepsini de tanıyor olsanız ve arkadaşınız size dese ki; “ Benim Golg Kredi kartım var ve limiti 100 Trilyon”  dese, ona en kötü ihtimalle ne dersiniz? “ Hassstir Lan, 100 Trilyon limit mi olur? “ dersiniz ve inanmazsınız değil mi?

O arkadaşınızın yanındaki diğer 5 kişi de onu destekleseler, doğru söylüyor, kredi kartının limiti 100 Trilyon deseler bile, onlara da inanmazsınız. Onlara da bir hasstiiirr çekersiniz. O arkadaşınızın kanıt olarak sunduğu 5 kişi sizce yeterli bir kanıt mıdır? Kanıt bile değildir o beş kişi. Çünkü sizin yanınıza gelmeden aralarında sizi işletmek için plan yapmışlardır.

Neden inanmazsınız peki bir kredi kartının limitinin 100 Trilyon olabileceğine, çünkü mantıksızdır. Akla aykırıdır. Bir kredi kartının limiti 100 Trilyon olamaz, bir kere bankanın sermayesi o kadar yoktur, olsa bile 100 Trilyon bir kredi kartına limit vermez, bir kredi kartına 100 Trilyon verse bile bunu bir insana vermez, çünkü insan o parayı bir harcarsa, geri de ödeyemez, banka da batar. Bu mantıksızdır. Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı inanmazsınız.

ARKADAŞINIZIN KREDİ KARTINDA 100 TRİLYON LİMİT YOKTUR!

Olduğunu arkadaşınızın size ispatlaması gerekir. Böyle bir konuda size göre en basit ispat nedir.

Arkadaşınız sizin kolunuza girer ve bir ATM Makinesinin karşısına götürür. Kredi kartını ATM Makinesine sokar, Limit/ Bakiye tuşuna basar, siz ekranda görürsünüz ve ATM Makinesi size bir işlem makbuzu verir. Siz hem ATM Makinesinin ekranında görmüşsünüzdür Kredi kartının limitini, hem de elinizdeki makbuzda yazıyordur. Tabi bu da sizin için yeterli kanıt olmayabilir, makine bozuk olabilir, hesap hatası yapıyordur, veya siz yine de inanmamışsınızdır. İçeriye bankaya girer, banka görevlisiyle görüşürsünüz, arkadaşınız da yanınızdadır zaten, onun hesap dökümünü istersiniz bankadan birlikte, oradan da tekrar kontrol edersiniz.

DOĞRUDUR, KREDİ KARTINDA 100 TRİLYON NAKİT VARDIR. VE BİR ŞEYİN OLDUĞUNUN İSPATLANMASI İÇİN KANIT GEREKLİDİR.

Hele ki bir de bu, mantıksız, akla hayale aykırı, saçma bir şeyse eğer, çok sağlam kanıt gerekir. Bir Kredi kartının 100 Trilyon limiti olması, saçma, mantıksız, akla ve hayale aykırıdır!


atlas
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

 
Copyright © 2011. ATLAS . All Rights Reserved
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Modify by Creating Website. Inpire by Darkmatter Rockettheme Proudly powered by Blogger